Artikler • Lene Flensborg
Viser 5 / 8
Ingen resultater.
 • Hvem løser jeres ikke-karrierefremmende opgaver?

  Har du medarbejdere, der altid er rigtig gode til at hjælpe nye kolleger i gang med opgaverne? Er det typisk de samme i teamet, der arrangerer jeres sociale events? Og er det de samme, der altid laver mødereferatet – selvom det i grunden kunne være alle i teamet, der gjorde det? Så er der sandsynligvis tale om kvindelige medarbejdere, der reelt laver for meget af jeres ikke-karrierefremmende arbejde – og i så fald er det nok tid til, at I gør op med en kønsdiskriminerende praksis.

  Læs mere
 • Psykologisk tryghed kræver modet til at løbe en risiko

  Psykologisk tryghed har vist sig at være afgørende for hvor effektivt et teamsamarbejde er. Professor Amy Edmondson pointerer, at psykologisk tryghed ikke er et individuelt træk – det er et fænomen, vi kun kan udvikle sammen i teamet. Men du får ikke meget psykologisk tryghed i dit team uden individer, der tør at løbe en interpersonel risiko.

  Læs mere
 • Ledelse på tværs: Tænk stort, start småt

  Hvis du vil styrke det tværgående samarbejde, skal du undgå store altomfavnende løsninger. Det er langt mere effektivt at satse på små veldefinerede succeser. Læs mere om, hvordan du gør det, her.

  Læs mere
 • 5 tips til talentudvikling

  Når du talentudvikler dine medarbejdere, giver det mulighed for samtidig at udvikle organisationen. En vigtig driver for, at det lykkes, er inddragelse af talentlederne. Læs her mere om et talentudviklingsforløb udviklet og udført af CBS, og få inspiration til, hvordan du via fem trin kan kopiere succesen.

  Læs mere
 • Derfor fejler ledere når de skal samarbejde på tværs

  Det er ikke nok, at du som leder tager ansvar for dit eget område. Du skal også tage medansvar for helheden, men hvordan gør du det? Du kan her læse om et afgørende dogme for at lykkes med ledelse på tværs.

  Læs mere