Artikler • Morten Flørnæss Kerrn
Viser 5 / 6
Ingen resultater.
 • SoS - et værktøj til at tale om forandringer

  Forandringer, omstruktureringer og implementering af nye arbejdsgange gør ofte medarbejderne unødvendigt utrygge og bekymrede. Her får du et værktøj med spørgsmål, du kan stille, som sikrer, at medarbejdernes bekymringer bliver hørt, og at I kan arbejde med dem på en konstruktiv måde.

  Læs mere
 • Fem trin til at lede samskabelse

  Ledere skal kunne lede på tværs – både internt i organisationen og med forskellige eksterne parter. Men det er ikke altid en let opgave. Med fem trin kan du få succes med at lede samskabelse om den nære velfærd, så alle parter får noget ud af samarbejdet.

  Læs mere
 • Sæt kød og blod på kerneopgaven

  Forskning viser, at hvis I sætter ansigt på brugerne og sætter fokus på den forskel I gør for dem, præsterer medarbejderne bedre. Læs om forskningsresultaterne og få en vejledning til, hvordan I kommer i dialog med hinanden og borgerne om jeres kerneopgave.

  Læs mere
 • Forstå din lederevaluering med social kapital

  En lederevaluering kan være som at få en mavepuster, og det er let kun at fokusere på kritikken. Men den reaktion blokerer for, at du får brugt evalueringen konstruktivt og til at skabe dialog. Læs her, hvordan du kan bruge social kapital til at få det optimale ud af din lederevaluering.

  Læs mere
 • Gør den svære snak struktureret og løs problemer bedre

  Når problemer skal drøftes i teamet eller personalegruppen, kan det som leder være svært at styre. Ved at strukturere dialogen ud fra seks faser og simple spilleregler sikrer I, at samtalen ikke kører i ring, at der kommer nye perspektiver på problemet, og at I kommer nærmere en løsning.

  Læs mere