Artikler • Morten Fogsgaard
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • 3 råd: Ledelse af livsbalance

  De ledere, der forstår, at deres medarbejdere er hele mennesker, der præsterer bedre, hvis de har balance i livet, bliver vindere i kampen om fremtidens arbejdskraft. Her får du tre råd om, hvordan du leder livsbalance.

  Læs mere
 • Værktøj: Find det fælles vi i kampen mellem dem og os

  Det er en udfordring at lede uden for egen søjle i organisationsdiagrammet, på tværs af grænserne mellem "Os og Dem". Her får du et værktøj til at nå det fælles "vi" gennem kurs, koordinering og commitment.

  Læs mere
 • 6 ledelsesredskaber der motiverer mere end løn

  Mange medarbejdere motiveres ikke af lønforhøjelser og bonusordninger. De vil have meningsfulde opgaver og medbestemmelse. Læs om seks ledelsesredskaber, du kan bruge til at understøtte motivationen hos dine medarbejdere.

  Læs mere
 • Magt: 3 former du skal kunne balancere imellem

  Ledere der udøver formel, hård magt hører til sjældenhederne i dag. Men det betyder ikke, at moderne ledelse ikke inkluderer magt. Magten iklæder sig blot forskellige former. Læs om tre magtformer i ledelse hér, og hvordan du balancerer mellem dem.

  Læs mere
 • Tal samarbejdet frem

  Måden, vi taler om tværgående samarbejde deler vandene på en arbejdsplads frem for at samle medarbejderne om opgaverne. Vi taler om snitflader og snitfladeafklaring, men det hæmmer tillid, kommunikation, viden og målsætning. Det viser foreløbige resultater fra et nyt ph.d.-projekt, og derfor får du en guide til et alternativ: Ledelse af samarbejdsrum.

  Læs mere