Artikler • Morten Münster
Viser 5 / 10
Ingen resultater.
 • Én faktor afgør dit teams succes

  Der er én ting, der kendetegner succesfulde teams mere end noget andet. Og det er hverken teamets størrelse, medlemmernes erfaring eller om de sidder sammen. Hvad det så er, der kendetegner de mest succesfulde teams? Svaret kommer her.

  Læs mere
 • 5 typer adfærd der adskiller professionelle forhandlere fra amatører

  Du forhandler hele tiden – formelt og uformelt. Derfor er det vigtigt at lykkes med dine forhandlinger. Her får du indsigt i de fem former for adfærd, som adskiller de gode forhandlere fra amatører. Og det tager kun 105 sekunder af din tid.

  Læs mere
 • 4 fejl ledere begår når de motiverer

  Hun elsker mig, hun elsker mig ikke… Sådan er det også med motivation. Den er der. Den er der ikke. Forståelsen for, at motivation kommer i bølger, er nøglen til at drive adfærd. Læs, hvorfor du næsten kun kan fejle ved at satse på motivation, som den bærende kilde til forandring.

  Læs mere
 • 4 bjørnefælder du skal undgå, hvis du vil have den bedste kandidat til jobsamtalen

  Du risikerer at ansætte dem, der er gode til at gå til samtaler frem for den bedste kandidat, hvis du ikke er opmærksom på de fire bjørnefælder. Læs, hvorfor jobsamtalen snyder os, og hvad du kan gøre for at få den bedste kandidat.

  Læs mere
 • Her er 17 meningstomme ord og 3 anbefalinger til, hvad du skal gøre i stedet. Foto: pxhere.com

  17 forbudte strategi-ord

  Glem alt om strategifloskler som at 'få borgeren i centrum', 'styrke den relationelle koordinering' og 'facilitere et dynamisk arbejdsmiljø'. For du kommer ingen vegne med dem i praksis. Læs her de 17 strategiord, du aldrig må lade komme over dine læber igen.

  Læs mere