Artikler • Ola Jørgensen
Viser 5 / 12
Ingen resultater.
 • Mangel på arbejdskraft er – også – direktionens hovedpine

  Topledere er nødt til at arbejde strategisk med at sikre, at der er medarbejdere nok til at løse velfærdsopgaverne. Det nytter ikke bare at stjæle dem fra hinanden. Direktionerne skal især afstemme forventninger og skabe rammer for god ledelse, påpeger professor Lotte Bøgh Andersen og kommunaldirektør Lars Holte.

  Læs mere
 • 3 ledelsesråd om digital innovation fra Autismecenter Storstrøm

  Hvordan skaber du en arbejdsplads, der kan udnytte nye digitale muligheder for en bedre opgaveløsning? Her kan du læse erfaringer og få gode råd fra Autismecenter Storstrøm, der arbejder målrettet med digitale teknologier i indsatsen med autisme.

  Læs mere
 • Medarbejdere både vil, kan og skal elske deres arbejde. Foto: Google.com

  Mere LOVE i ledelse

  Fremtidens ledere skal opnå resultater ved at sætte sig selv til side og sætte noget andet i første række: Mennesker, værdier, et højere formål – eller ligefrem kærlighed. Det er hovedindtrykket fra en stor international konference om ledelse og læring.

  Læs mere
 • Lær den politiske tango

  Det tætte samspil med den folkevalgte leder er måske topembedsmandens vigtigste og vanskeligste funktion. Det kræver både politisk musikalitet og en fast rygrad at bevæge sig ind på det politiske dansegulv. Det fortæller otte makkerpar i kommunal og regional topledelse om i en ny publikation fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Få mere ud af trivselsmålingen

  Selv om trivselsmålinger typisk bliver tilrettelagt fra centralt hold, er det den enkelte leder, der sammen med medarbejderne skal omsætte resultaterne til bedre trivsel. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse guider kommunale og regionale ledere gennem hele processen fra tal til trivsel

  Læs mere