Artikler • Ole Fogh Kirkeby
Viser 5 / 7
Ingen resultater.
 • Ole Fogh Kirkeby: Lyt intenst til informationsrevolutionen

  Den digitale verden kan – rigtigt brugt – betyde store muligheder for fx miljøet, behandlingen på sygehuse og viden om borgernes adfærd. Det kræver en ledelse, der kender den digitale verdens styrker og svagheder og som lytter, fornemmer og fortolker det, som den tredje informationsrevolution fører med sig.

  Læs mere
 • Året der gik 2012

  Hvis 2012 var året, hvor vores slogan var ”What´s in it for me?”, kunne 2013 måske blive året, hvor vi blot spagt begyndte at tænke ”What´s in it for us?”. Ole Fogh Kirkeby vender året 2012 på hovedet og reflekterer over, hvilke udfordringer 2013 vil byde lederne.

  Læs mere
 • Ole Fogh Kirkeby: Året der gik 2011

  Året 2011 har stået i økonomiens tegn både globalt og nationalt. Det har også præget ledelsesstilen i 2011. Læs Ole Fogh Kirkebys refleksioner over året, der gik, og hvilke udfordringer 2012 vil byde lederne.

  Læs mere
 • Vi tager ikke hinanden alvorligt

  Tag hinanden alvorligt. Det er vejen til bedre velfærdsledelse, mener Ole Fogh Kirkeby. Det handler ikke om, at vi skal re-feudaliseres, men derimod resocialiseres i den forstand, at vi skal tage det andet menneske alvorligt.

  Læs mere
 • Hvem er jeg?

  Nu står ferien for døren og så er det tid, og måske er der også ligefrem tid, til at tænke over, hvad du har nået, og over det, du vil fremover. Da ledere jo er nødt til at tænke over sig selv, forventes at udvikle sig selv, undlade at tage hensyn til sig selv, og give medarbejderne lejlighed til at finde sig selv, så er det måske et passende tema for refleksion i de frie stunder – hvis familien giver nogle - hvad dette ”selv” er for noget.

  Læs mere