Artikler • Per Møller Janniche
Viser 5 / 20
Ingen resultater.
 • Podcast: Kulturen er vigtig i kampen om arbejdskraften

  Der mangler hænder i det offentlige, og det er svært at fastholde og rekruttere medarbejdere. Kan en kulturen på arbejdspladsen være en del af løsningen? Tre topledere deler deres erfaringer om, hvordan de forsøger at skabe en kultur, der kommer ud i alle kroge og skaber et godt omdømme udad til. En kultur som skal gøre det lettere at rekruttere og fastholde. Lyt med i Væksthus for Ledelses podcast.

  Læs mere
 • Podcast: Fastholdelse og rekruttering set fra topledernes stol

  Klingerne krydses i denne podcast, hvor tre topledere diskuterer kampen om arbejdskraften, den nødvendige forventningsafstemning og om indførelsen af en ”frisørbookingsmodel” i det offentlige, hvor borgene vælger ydelser til og fra, kan løse fremtidens udfordringer. Lyt med her

  Læs mere
 • 2 benspænd for det stærke arbejdsfællesskab

  Får I nok ud af jeres arbejdsfællesskab i en chefgruppe, direktion eller lederteam? Hvis I fx ikke er enige om, hvad jeres hovedopgave er, eller hvis nogle af de beslutninger, I træffer i et fællesskab udfordrer din loyalitet til egen afdeling, får I ikke det maksimale ud af jeres samarbejde Læs her, hvordan du styrker det arbejdsfællesskab, du er en del af.

  Læs mere
 • Er topledelse noget for dig?

  Offentlig topledelse er i høj grad learning by doing. Der er langt mellem målrettede programmer, som afklarer eller træner kommende topledere til jobbet i fx en kommune. Og det er der brug for – spørgsmålet er bare hvordan, var toplederne selv enige om på konferencen Veje til Topledelse, arrangeret af Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • Når forandringsgryden koger over

  Kommuner og regioner skal hele tiden udvikle sig for at løse velfærdsopgaverne bedst muligt. Men bliver forandringstrykket for højt, kan det have negative konsekvenser for driften, motivationen og evnen til at gennemføre den enkelte forandring ordentligt. Ny publikation fra Væksthus for Ledelse sætter fokus på toplederens rolle, når forandringerne ikke prioriterer sig selv.

  Læs mere