Artikler • Rebekka Bøgelund
Viser 5 / 6
Ingen resultater.
 • Gør en forskel og få mere mening

  Går du på arbejde for at gøre en forskel eller for at tjene penge? En ny undersøgelse viser, at temperaturen på arbejdslysten er markant højere, når du gør en forskel i samfundet. Læs her hvordan.

  Læs mere
 • Den psykologiske tryghed er vigtigere end nogensinde før

  Det er afgørende, at dine medarbejdere føler sig trygge, ellers stopper de med at være innovative og komme med nye idéer. Og i krisetider er den psykologiske tryghed vigtigere end nogensinde før.

  Læs mere
 • 3 veje ud af nulfejlstyranniet

  Det er ikke nok at sige, at vi skal turde at eksperimentere noget mere. Nu skal vi også turde at fejle og tale om vores fejl. Det kræver et kulturskifte, både i samfundet, i organisationen og hos dig. Få her tre anbefalinger til, hvordan du baner vej ud af nulfejlstyranniet.

  Læs mere
 • Fokusér på succesoplevelser. Sådan lyder en af de syv strategier. Foto: Colourbox.dk

  7 trin der giver medarbejderne succes

  Det nye år indledes af de fleste med mindst et nytårsfortsæt. Nu starter noget nyt, og det giver anledning til at gøre status. Måske ønsker I at føre flere af jeres ideer ud i livet? Læs her om syv måder, der hjælper dig og dine medarbejdere med at nå de mål, I sætter jer for.

  Læs mere
 • En nulfejlskultur er med til at dræbe al innovation og handlekraft. Foto: Colourbox.dk

  7 råd: Sådan skaber du en kultur med plads til at fejle

  De færreste bryder sig om at begå fejl. Vi vil nemlig gerne gøre vores arbejde så godt som muligt. Men det er ikke det samme som at undgå fejl. Tværtimod. En nulfejlskultur er derimod med til at dræbe al innovation og handlekraft. Få syv råd om, hvordan du skaber en psykologisk tryg arbejdskultur, hvor der er plads til fejl.

  Læs mere