Artikler • Signe Bonnén
Viser 5 / 10
Ingen resultater.
 • Vil du have lidt feedback?

  Feedback kan være nøglen til udvikling for både medarbejderen og organisationen. Men kun hvis feedbacken bliver modtaget, taget ind og reflekteret over. Sandsynligheden for at det sker, er større hvis medarbejderen selv efterspørger feedback. Derfor er det store spørgsmål, hvordan du øger ønsket om at få feedback.

  Læs mere
 • 3 råd: Sådan styrker du de værdifulde venskaber på arbejdspladsen

  Medarbejderes helbred og trivsel på arbejdspladsen er i høj grad påvirket af deres sociale relationer. Derfor skal ledere tage initiativ til at styrke medarbejdernes venskaber på jobbet. Her kan du læse, hvordan du som leder kan bidrage til at skabe et mere socialt arbejdsmiljø.

  Læs mere
 • 4 råd: Det skal du lytte efter hos medarbejderne

  Vi kender alle en Preben, som sjældent er med på noget nyt. Allerede inden Preben har åbnet munden, kender du hans respons på Birthes idéer på mødet. Men har du prøvet at lytte rigtigt til det, Preben siger? Hvad du lytter efter, gør nemlig en forskel i samtalen. Og din relation til medarbejderen spiller en rolle for, hvordan du lytter.

  Læs mere
 • Det kan ledere lære af Mads & Monopolet

  Til afdelingsmødet har du ofte meget at fortælle. Når du har gjort det, så slutter du måske af med: ”Er der nogle spørgsmål?” Men hvordan ville jeres afdelingsmøde se ud, hvis du i stedet bruger de samtaleteknikker som monopolværterne Mads Steffensen og Sara Bro benytter?

  Læs mere
 • Sådan taler du om krænkelser på arbejdspladsen

  Vi skal det krænkende og grænseoverskridende sprog til livs - og selvsagt de sexistiske handlinger. Som leder skal du tale om det, som sker - og er sket - på en respektfuld og undersøgende måde. Få her en række værktøjer til at tage den svære dialog om krænkelser.

  Læs mere