Artikler • Signe Bonnén
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Bliv en bedre samtalepartner – og rarere at være sammen med

  Ledere har ligesom alle andre lyst til at være likeable. For hvem ønsker ikke at være et lidt rarere menneske og en bedre samtalepartner, der kan styrke medarbejdernes motivation. Her får du ti bud på de bedste værktøjer til at blive netop dét.

  Læs mere
 • Har du mod på et tillidsfuldt ledelsesteam?

  Hvis du vil lykkes som leder, skal du have mindst to ben at gå på – et målorienteret og et relationsorienteret. Det relationsorienterede ben halter desværre ofte under pres. Få her inspiration til, hvordan du ved at styrke tillidsfulde og åbne relationer i organisationen, kan drage stor nytte af dit ledelsesteam.

  Læs mere
 • Træn din innovationsmuskel

  Mange af os gør det allerede. Finder den smarte løsning på et problem – men det er sjældent, at vi er i stand til at gøre det alle ugens dage eller endsige får givet vores idé videre. ”Ideer der forandrer” er Væksthusets julegave til alle landets ledere. Gaven indeholder 25 motiverende, konkrete ideer til, hvordan lederne gennem små ændringer kan gøre lederlivet lettere.

  Læs mere
 • Leder, tænd passionen

  Passion er drivkraften bag innovation. Derfor skal du som leder huske at dyrke passionen i organisationen. Sådan lyder budskabet fra Christian Bason, leder af Mindlab. Få tre trin til, hvordan du tænder gnisten i organisationen og skaber en innovativ organisation.

  Læs mere