Artikler • Stine Reintoft
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Sådan genstarter I fællesskabet

  Krisetider tærer på vores mentale kræfter. Også ledernes. Løbende forandringer kombineret med uvished om tiden, der kommer, er en stærk cocktail. Og som leder er der trukket veksler på din ansvarsmuskel – måske også din omsorgsmuskel. Få inspiration til, hvordan du sammen med medarbejderne genstarter fællesskabet.

  Læs mere
 • Hjemmearbejde: Når din nærmeste kollega er en opvaskemaskine

  Hjemmearbejde kan føre til dyk i motivation, isolation og afsavn. Her får du fire råd om, hvordan du hjælper og motiverer medarbejdere igennem de forandringer, som coronakrisen har medført.

  Læs mere
 • Dine tre greb til MUS med mål og mening

  Du er hverken livredder, psykolog eller præst. Du er leder. Også når du afholder MUS. Men det kan være svært at få hånd om den årlige samtale, som af mange praktiseres på måder, der giver næring til den udbredte forestilling om, at MUS-en er spild af tid. Det er ærgerligt. Få her tre greb til at holde MUS-samtaler, der giver mening og skaber værdi.

  Læs mere
 • Brug positiv psykologi i MUS samtalen

  ”Lad os komme ind til det centrale: Det, der skal gøres bedre, laves om, det der ikke er godt nok”, synes at være mange lederes tilgang til MUS. Men hvis målet er bedre resultater, skal leder og medarbejder sætte fokus på det, der allererede går godt, lyder det fra forfatterne til bog om positiv psykologi.

  Læs mere