Artikler • Søren Schultz Hansen
Viser 5 / 2260
Ingen resultater.
 • 7 råd: Øg den psykologiske tryghed i forandringer

  Nogle forandringer skaber usikkerhed og måske ligefrem frygt hos medarbejderne. Så hvis du vil lykkes med forandringer, skal du have den psykologiske tryghed på plads først. Få her Edgar Scheins syv råd om, hvordan du skaber psykologisk tryghed.

  Læs mere
 • 4 trin til god onboarding

  Hvor hurtigt jeres nye medarbejder falder til og selvstændigt kan løse sine opgaver afhænger af, hvor gode I er til at onboarde medarbejderen. Læs om fire trin i en vellykket onboarding.

  Læs mere
 • Hvordan du bliver god til at lede "wicked problems"?

  Wicked problems er store komplekse problemer, der hverken løses ved hjælp af de løsninger, I brugte sidste år eller med en stor blanco-check. Det er problemer, der er sammenfiltrede med andre problemer, og hvor en løsning et sted skaber problemer andre steder. Læs artiklen om, hvilke forskellige typer af problemer, du kan møde, og hvad din rolle som leder er, når du står midt i et wicked problem.

  Læs mere
 • 7 persontyper i konflikter – hvem er du?

  Har du en tendens til at agere Djævlens Advokat eller kommer du til at ofre dine egne behov i din iver efter at løse en konflikt? Her kan du møde syv forskellige persontyper, som har hver deres karakteristika, når de diskuterer.

  Læs mere
 • Margrethe Vestager om ydmyghed, autenticitet og følgeskab i ledelse

  Magten er til låns, en leder skal have noget på hjerte og være relevant for andre mennesker. Læs her, hvorfor Margrethe Vestager anbefaler en tur med bussen, går i blomstrede kjoler og læser skønlitteratur i stedet for ledelsesbøger.

  Læs mere