Artikler • Søren Schultz Jørgensen
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Lederuddannelse: Faglig kidnapning, der gør ondt – og derefter (mest) godt

  Offentlige ledere beskriver deres første måneder på lederuddannelse som en fremmedgørende og næsten provokerende oplevelse. Men hvis de kommer helskindede igennem den fase, sker der pludselig noget: De får nye øjne på deres fag og deres kerneopgave.

  Læs mere
 • Lederudvikling på en øde ø

  Lederuddannelse er en ensom aktivitet for mange af landets kommunale ledere. De savner opbakning fra deres chef. Randers Kommune har fundet en model, der kan forhindre, at lederuddannelsen bliver spild af både talent og penge.

  Læs mere
 • Undgå den værste stress på lederuddannelsen

  En lederuddannelse opleves af mange som en ensom kamp for at få tid og plads til faktisk at studere. Og en kamp for ikke at blive alt for stresset på arbejdspladsen og på hjemmefronten. Der findes ingen standardløsninger, der får problemerne til at gå væk. Men stiller man sig selv de rigtige spørgsmål, inden man går i gang med lederuddannelsen, har man gode muligheder for at komme både levende og beriget igennem forløbet, siger chefkonsulent Susanne S. Hansen, Via University College.

  Læs mere
 • Sig ja til lederuddannelse

  Gør det. Sig ja. Spring ud i det. Næsten uanset hvor travl, uoverskuelig og hvidglødende en hverdag, du har som offentlig leder, bør det sjældent være grund nok til at takke nej, når du får mulighed for at gå i krig med en lederuddannelse. Effekterne kan nemlig ofte mærkes allerede få måneder efter, man har sat ved lederskolebænken.

  Læs mere