Artikler • Thomas Johansen
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Lidt om jazz, meget om ledelse

  Forestil dig, at der blev sat musikalsk lyd på din organisation. Hvordan ville musikken lyde? Som harmonisk samspil? I dur eller mol? Sandsynligvis rummer din organisation flere stykker musik i sig. Spørgsmålet er blot, om I spiller efter samme partitur og noder, og hvordan I øver jer i samspil, timing, koordination og lytning. Læs mere om hvordan jazzmusik og forandringsledelse kan kobles sammen.

  Læs mere
 • Sådan undgår du faldgruberne ved anerkendende ledelse

  Forskellige strømninger har sat anerkendelse højt på den ledelsesmæssige dagsorden. De har understøttet en mere konstruktiv tilgang til at håndtere organisatorisk udvikling og forandring. Men hvis vi glider i den anerkendende bananskræl og gør en individuel anerkendelse til et mål i sig selv, så opstår der en række alvorlige udfordringer. Artiklen præsenterer de udfordringer, der er forbundet med en anerkendende ledelsestilgang og giver nogle konkrete bud på, hvordan du kan håndtere dem.

  Læs mere
 • Syv råd der udvikler strategiske medarbejdere

  Som leder får du langt større effekt i forandringsprocesser, når dine medarbejdere kan se, hvordan forandringen og betydningen af den, hænger sammen med organisationens overordnede mål og strategi. Redskabet hertil er at arbejde med ’strategisk kompetence’. Læs her, hvad det er, og hvordan du gør.

  Læs mere