Artikler • Timo Klindt Bohni
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Er du konfliktsky eller konfliktkompetent?

  Skænderier, en trykket stemning og relationer i brand. Konflikter er ofte forbundet med ubehagelige følelser. Men der er også sunde konflikter, som skyldes engagement og passion og som handler om forskellige perspektiver på at få opgaven løst. Læs, hvordan du gør jer konfliktkompetente og får taget de nødvendige konflikter med hinanden på en god måde.

  Læs mere
 • Stab og linje – hvorfor skal det være så bøvlet?

  ”De har ingen respekt for vores tid, de omgør beslutninger i tide og utide, og de skaber kun meget lidt værdi”, lyder anken fra linjen. ”De er nogle forstokkede anarkister, som suboptimerer og mangler blik for helheden”, skyder staben tilbage. Mange organisationer er skueplads for forbitrede spændinger mellem stabs- og linjemedarbejdere. Hvad er op og ned i det komplekse samspil mellem stab og linje? Læs med her og få forslag til ruter frem mod et bedre samarbejde mellem stab og linje.

  Læs mere
 • Få opskriften på en organisation uden ledelse, men med masser af ledere. Foto: Colourbox.com

  Kan ledere undværes?

  Hvad har organisationer uden ledere, men med masser af ledelse at byde på? Svaret er: Selvstyrende teams, et formål fremfor bundlinje, og en integration af de emotionelle, intuitive og spirituelle sider af mennesket. Sådan lyder opskriften på belgieren Frederic Laloux's bud på fremtidens organisation.

  Læs mere
 • Er jeres MED-system en Ferrari, der kører som en Fiat?

  MED-systemet skal tilføre værdi og give mening. Men desværre bliver det mange steder betragtet som spild af tid, fordi MED-møderne bliver en forudsigelig scene for magtkampe, der ikke ændrer ved noget. Få her et servicetjek af jeres MED-udvalg og et forslag til, hvordan I kan revitalisere MED.

  Læs mere
 • Kunsten at inddrage medarbejderne

  God ledelse er umulig uden inddragelse af medarbejdernes faglige vurderinger, indsigt og refleksioner. Lederen skal samtidig undgå, at det ender med, at alle og ingen bestemmer. Læs om frisættende ledelse, som skaber nye forbindelser mellem ledere og medarbejdere i hverdagen.

  Læs mere