Artikler • Tom Bjerregaard
Viser 5 / 14
Ingen resultater.
 • Podcast: Hvordan spotter du ledertalenter?

  Hvordan spotter du ledertalenter? Hvad kan du gøre for at understøtte og udvikle ledertalenter? Og er det overhovedet attraktivt at blive leder? Lyt med når HR chef, rekrutteringsekspert og nyspottet leder drøfter, hvordan man spotter ledertalenter i denne podcast fra Væksthus for Ledelse.

  Læs mere
 • 3 råd: Skab sammenhæng for borgerne

  En sammenhængende indsats for borgere og patienter forudsætter tværgående ledelse, men hvordan griber du det an? Publikationen ”Skab sammenhæng for borgerne” fra Væksthus for Ledelse giver ny inspiration til, hvordan du som førstelinjeleder kan skabe sammenhæng for borgeren ved at skabe fælles kurs, sikre koordinering og skabe relationer.

  Læs mere
 • Bidrag med din viden om at vende en usund kultur på arbejdspladsen til en sund kultur

  Væksthus for Ledelse arbejder med et projekt, der skal samle viden og erfaringer ind om, hvordan man forebygger og håndterer en usund kultur, hvor medarbejdere fx taler grimt, ignorerer eller på anden måde behandler borgere eller en kollega respektløst.

  Læs mere
 • Hedensted Kommune: Borgerne skal opleve en velkoordineret indsats

  Hele Hedensted Kommune har i flere år arbejdet med at styrke samarbejdet på tværs af søjler og skel. Det slår blandt andet stærkt igennem i indsatsen over for børn og familier, der har brug for en sammenhængende indsats.

  Læs mere
 • 4 ting vi har lært om ledelse af tværgående samarbejde

  Samarbejdet på tværs af kommuner og regioner er og bliver afgørende for at skabe sammenhængende og effektive forløb for borgerne. Et Væksthusprojekt har undersøgt erfaringerne med relationel koordinering og opsummerer her de fire vigtigste råd til lederne.

  Læs mere