Artikler • Viki Kofoed
Viser 5 / 40
Ingen resultater.
 • Spot dine sensitive medarbejdere

  Ifølge forskning er hver femte af os særligt sensitiv. Læs, hvad det vil sige at være særligt sensitiv og få råd om, hvordan du leder sensitive medarbejdere og får nytte af deres styrker.

  Læs mere
 • 7 bud til mere effektive møder

  Møder kan ses som den lim, der holder organisationer sammen. Alligevel har de fleste en oplevelse af, at der bruges for meget tid på for lange og ustrukturerede møder. Bliv guidet til, hvordan du skaber bedre møder og bedre mødeledelse.

  Læs mere
 • Kom fra ulve- til girafsprog

  ”Vi har alle både en ulv og en giraf i os”, skriver forfatteren til bogen ’Personlig kommunikation – 6 trin til god dialog på arbejdspladsen’. Når du taler ulvesprog optrapper du konflikter, mens du med girafsprog sikrer god dialog og kommunikation. Læs, hvordan du kommer fra ulve- til girafsprog.

  Læs mere
 • 9 ting succesfulde mennesker gør

  At nå sine mål og få succes handler ikke om hvem man er, men hvad man gør. Læs om ni ting, du skal gøre anderledes, hvis du vil nå dine mål.

  Læs mere
 • Ledelse af bevægelse - i bevægelse

  Kompleksteori er en ny måde at tænke ledelse på,der gør op med, at ledere leder ting eller systemer. Nu handler det om at lede bevægelser. Men er det endnu en døgnflue, der snart afløses af ny teori? Lederweb har stillet et par skarpe spørgsmål om begrebet ’kompleksteori’ – og hvordan det giver værdi for lederen til forfatteren Kim Leck Fischer, der præsenterer den nye måde tænke på i bogen ’Chefen, snurretoppen og Taylors ketsjer'.

  Læs mere