Artikler • Karen Christina Spuur
Viser 5 / 6
Ingen resultater.
 • Få succes med at lede medarbejdere med diagnoser

  Medarbejdere med autisme, ADHD og andre diagnoser er en vigtig del af mange arbejdspladser. Læs her, hvordan du bedst rummer og fastholder medarbejdere med diagnoser.

  Læs mere
 • Sådan lykkes du med at lede fem forskellige generationer

  Inden længe skal du lede fem forskellige generationer. Det stiller store krav til dig om at kunne skabe et frugtbart samarbejde på tværs af generationsskel. Få her fem råd om, hvordan du lykkedes med at lede flere forskellige generationer.

  Læs mere
 • Advarsel: Undgå at blive en curlingleder

  Mange ledere ønsker at indgå i tætte relationer med deres medarbejdere. Konsekvensen er, at de ender som curlingledere, viser ny undersøgelse. Tjek her, om du er en curlingleder og læs, hvordan du kan undgå at blive fanget i rollen.

  Læs mere
 • Sådan leder du unge førstegangsledere

  Som chef for en ny ung leder, kan du hjælpe vedkommende til at finde fodfæste i lederrollen. En målrettet forberedelse og klar struktur vil hjælpe den nye unge leder til at lykkes hurtigere og bedre i sit første lederjob. Få fem råd om, hvordan du hjælper den nye unge leder.

  Læs mere
 • 5 råd: Sådan fastholder du generation Z

  Hvordan kan du med små greb fastholde den unge generation på arbejdspladsen? Og hvorfor er det overhovedet nødvendigt at tilpasse sin ledelsesstil til de unges behov? Bliv skarpere på, hvordan du skal lede dine unge medarbejdere.

  Læs mere