Artikler • Karsten Mellon
Viser 6 / 6
Ingen resultater.
 • Derfor er ydmyge ledere de bedste

  Ydmyghed er vigtigt og nødvendigt i god ledelse. Men det er vanskeligt, da du på en og samme tid skal forholde dig ydmygt til egne begrænsninger, samt værdsætte andres evner. Læs her, hvordan du er ydmyg i din ledelse.

  Læs mere
 • Dét kendetegner pissedårlige ledere

  I hundrede år er der forsket i, hvad ledelse er, og hvad god ledelse består af, uden man er kommet det nærmere. Til gengæld er man blevet god til at udpege den dårlige ledelse.

  Læs mere
 • Derfor skal du være modig og tåle ubehaget

  Hvor modig er du? Som leder må du ikke være magelig, for mod handler om at mærke ubehag. Læs, hvad blandt andre Ghita Nørby, Helle Thorning-Schmidt og Viktor Axelsen mener er modig ledelse, og hvordan du tager fat og taler om modet.

  Læs mere
 • Leder - tag magten på dig

  "Ledelsen har i fællesskab besluttet”, ”ledelsen vurderer” og ”ledelsen har været nødsaget til at…”. Men hvem er ledelsen? At lede og udøve magt over nogen eller noget er omgivet med usikkerhed og tvivl. For hvem gør egentlig hvad med hvem, og med hvilke konsekvenser? Læs om magt og ledelse, og hvordan krisesituationer kræver ledere, der tør stille sig frem og sige: ”Jeg har truffet denne beslutning og står personligt til ansvar herfor”.

  Læs mere
 • Hvor relationel er din ledelse?

  Ledelse handler om at skabe virkeligheder sammen med medarbejderne. Dygtige ledere ved, at de i høj grad skal fokusere på relationer, og få alle ’stemmer’ med. Læs, hvordan du bringer dit relationelle lederskab i spil her.

  Læs mere
 • Mod i kriseledelse

  Når corona-krisen en dag har lagt sig, så vil vi se tilbage på, hvor godt eller skidt ledere håndterede situationen. Fx vil vi tale om, hvilke ledere der havde modet til at sørge for tilstrækkelig tryghed, tydelighed og tålmodighed under krisen.

  Læs mere