Artikler • Louise Hartmann Dinesen
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Noas ark: Hvad vil I have med og hvad vil I efterlade efter krise?

  Under krisen har vi set hinanden og vores arbejdsplads fra nye sider og ingen ved helt, hvilken ny fremtid vi vender tilbage til. Under og efter krisen må vi tale både om det, som var sårbart, og det vi har lært. Din opgave bliver blandt andet at skabe et trygt rum til dét. Hvis det lykkes, findes der lige nu en gigantisk mulighed for at lære nyt på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • Kommunikation: Skal du tale krisen op eller ned?

  Danske arbejdspladser forbereder sig lige nu på en kommende genåbning af Danmark. I lyset af COVID19 oplever mange ledere imidlertid et dilemma: Bør jeg tage ”ja-hatten” på og kommunikere i positive vendinger om fremtiden og det håbefulde, der sker i organisationen? Eller skal vi tale om det, der er og har været hårdt, belastende og problematisk? Læs her, hvordan du som leder kommunikerer i krisetider.

  Læs mere
 • Spot og håndter krisereaktioner i fællesskab

  I denne tid er krisereaktioner en reel trussel for mennesker, arbejdspladser og samfund. Her får du råd om, hvordan du spotter og afhjælper reaktioner i krisesituationer blandt dine medarbejdere og lederkolleger.

  Læs mere
 • 8 råd: Inddrag dine medarbejdere mens du kriseleder

  Ingen leder har kunnet forberede sig på en COVID-19 krise på deres ledelseskurser eller netværksmøder for ledere. Det er en ganske unik situation, verden står overfor lige nu. Som leder har du ikke alle svar. Det vil derfor også være utroværdigt at agere som om, du har fuld kontrol over situationen. Få her otte råd i en krisetid.

  Læs mere