Artikler • Anette Riis
Viser 5 / 6
Ingen resultater.
 • Forsvarsmekanismer kan stå i vejen for opgaven

  For at beskytte sig selv mod det, der vækker ubehag og angst, gør mange brug af forsvarsmekanismer. Men det kan hindre læring og udvikling. Læs om de forskellige forsvarsmekanismerne, og lær, hvordan du som leder kan håndtere dem, så du kan styrke læring.

  Læs mere
 • Byd nye ideer velkommen med psykologisk tryghed

  På nogle arbejdspladser føles det tryggest at tie med sine ideer eller bekymringer. Men det går ud over innovationen. Læs her, hvordan du får gang i dialogen, så det er trygt at gå på arbejde og udviklende for både medarbejderne og organisationen.

  Læs mere
 • Sådan styrker du trivslen i overgangen tilbage på arbejdspladsen

  Hvad virkede ekstra godt under nedlukningen? Og hvilke ting ser du frem til at vinke farvel til? Læs, hvordan du kan arbejde med jeres trivsel og arbejdsfællesskab allerede nu i overgangen fra enekontoret i hjemmet til den fælles kaffemaskine på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • 3 råd: Styrk meningen og motivér bedre

  Motivation og mening hænger sammen, for når du ved, hvad du, dit team og den enkelte medarbejder drives af, kan du skabe mening i jobbet og succesfulde resultater. Få overblik over, hvor mening skabes og tre råd om at arbejde med mening.

  Læs mere
 • Genopdag anerkendelsen i samarbejdet

  Når medarbejderne er tilbage på arbejdspladsen efter corona, er det ikke som efter en ferie, hvor de skal opdateres på hinandens rejseminder. De kommer tilbage med en turbulent tid bag sig og en usikker tid foran dem. For at lykkes med samarbejdet på ny, skal relationerne styrkes. Læs, hvordan du styrker relationer med anerkendelse.

  Læs mere