Artikler • Anette Riis
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Byd nye ideer velkommen med psykologisk tryghed

  På nogle arbejdspladser føles det tryggest at tie med sine ideer eller bekymringer. Men det går ud over innovationen. Læs her, hvordan du får gang i dialogen, så det er trygt at gå på arbejde og udviklende for både medarbejderne og organisationen.

  Læs mere
 • Sådan styrker du trivslen i overgangen tilbage på arbejdspladsen

  Hvad virkede ekstra godt under nedlukningen? Og hvilke ting ser du frem til at vinke farvel til? Læs, hvordan du kan arbejde med jeres trivsel og arbejdsfællesskab allerede nu i overgangen fra enekontoret i hjemmet til den fælles kaffemaskine på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • 3 råd: Styrk meningen og motivér bedre

  Motivation og mening hænger sammen, for når du ved, hvad du, dit team og den enkelte medarbejder drives af, kan du skabe mening i jobbet og succesfulde resultater. Få overblik over, hvor mening skabes og tre råd om at arbejde med mening.

  Læs mere
 • Genopdag anerkendelsen i samarbejdet

  Når medarbejderne er tilbage på arbejdspladsen efter corona, er det ikke som efter en ferie, hvor de skal opdateres på hinandens rejseminder. De kommer tilbage med en turbulent tid bag sig og en usikker tid foran dem. For at lykkes med samarbejdet på ny, skal relationerne styrkes. Læs, hvordan du styrker relationer med anerkendelse.

  Læs mere
 • Skab muligheder ud af forandringerne

  Coronaen påvirker vores oplevelse af, hvilke muligheder vi har for at lede og sætte retning. Dine handlinger nu har konsekvens for tiden efter corona. Vær først til at gribe de muligheder, som forandringerne bringer med sig. Og husk, det kræver mod og ærlighed.

  Læs mere