Artikler • Anders Valentin Bager
Viser 5 / 5
Ingen resultater.
 • Dét bruger ledere deres autonomi til

  ”Ledere skal have autonomi for at lykkes med deres ledelse”. Det er et populært udsagn i disse år, og afsenderne har været både politikere, eksperter og ledere selv. Men hvilken betydning har din autonomi, når det kommer til måden, du prioriterer din tid mellem forskellige ledelsesopgaver? Det kan ny forskning nu gøre dig klogere på.

  Læs mere
 • Ledelsestræning: Det er ikke altid lige nemt

  Der er ofte et stykke vej fra din egen opfattelse af din ledelse og til medarbejdernes opfattelse af din ledelse. Men her kan ledelsestræning heldigvis give en hjælpende hånd. Dog er nogle ledelsesformer nemmere at træne end andre. Fx viser nyt studie, at du med ledelsestræning nemmere kan komme ud over rampen med din verbale anerkendelse end med distribueret ledelse. Læs mere her.

  Læs mere
 • Få talt om dit ledelsesspænd

  Har du for mange eller for få medarbejdere? Begge dele har betydning for den ledelse, du kan udøve. Selvom der ikke findes et præcist svar på det optimale antal medarbejdere, du kan være leder for, så er der nogle ting, du kan drøfte med din chef, hvis du oplever, at dit ledelsesspænd er for stort.

  Læs mere
 • Få motiverede medarbejdere med meningsfuld visionsledelse

  Hvad skal I lykkes med at bidrage med på lang sigt, og hvorfor er det ønskværdigt? Et nyt studie viser, at det har afgørende betydning, hvilket fremtidsbillede jeres vision viser i forhold til, om det motiverer eller ej.

  Læs mere
 • 3 indsigter: Sådan når din visionsledelse ud til medarbejderne

  Ledelsestræning får i højere grad offentlige ledere til at udøve visionsledelse og nå udover rampen med visionen til medarbejderne sammenlignet med ledere fra den private sektor. Det viser et studie, hvor ledere igennem et år har modtaget ledelsestræning. Læs her om tre centrale indsigter, der styrker din visionsledelse.

  Læs mere