Artikler • Mia Nyborg Jørgensen
Viser 4 / 4
Ingen resultater.
 • Margrethe Vestager om ydmyghed, autenticitet og følgeskab i ledelse

  Magten er til låns, en leder skal have noget på hjerte og være relevant for andre mennesker. Læs her, hvorfor Margrethe Vestager anbefaler en tur med bussen, går i blomstrede kjoler og læser skønlitteratur i stedet for ledelsesbøger.

  Læs mere
 • Ledelse på afstand kræver super-sensor ledere

  Knap 12 pct. af befolkningen har symptomer på stress hver dag, viser nye tal. For at forebygge stress kræver det en tæt og vedvarende dialog mellem medarbejdere og ledelse. Men hvad sker der ved leder-medarbejderdialogen, når arbejdet rykkes til hjemmekontoret? Og hvilke krav stiller det til lederen? Læs her, hvilke opgaver du som leder står overfor, når du skal håndtere stress og mistrivsel på afstand.

  Læs mere
 • Håndtér modsatrettede krav når du leder digitale forandringer

  Mellemlederen skal sikre en succesfuld implementering af fx AULA, velfærdsrobotter og det nye økonomisystem. Og de bliver mødt af medarbejdere, der på den ene side ønsker handlefrihed, og på den anden side efterspørger stabilitet og nærvær. Læs her, hvordan du finder balancen.

  Læs mere
 • 9 råd om topledelse af digitale transformationer

  Den digitale transformation indebærer, at toplederne må bevæge sig ind på områder med store muligheder, men som samtidig rummer uvished og indeholder risici for at fejle. I en ny publikation fra Væksthus for Ledelse får toplederne ni råd om ledelse af digitale transformationer.

  Læs mere