ArtiklerViser 5 / 196
Ingen resultater.
 • Disse samtaler øger den psykologiske tryghed

  Styrk den psykologiske tryghed på arbejdspladsen med professionelle kollegiale samtaler. Opdag, hvordan samtaler kan forvandle forandringer til bæredygtige løsninger og engagere medarbejderne i udviklingen af kerneopgaven. Få her en model for denne type af samtaler.

  Læs mere
 • Vil du have lidt feedback?

  Feedback kan være nøglen til udvikling for både medarbejderen og organisationen. Men kun hvis feedbacken bliver modtaget, taget ind og reflekteret over. Sandsynligheden for at det sker, er større hvis medarbejderen selv efterspørger feedback. Derfor er det store spørgsmål, hvordan du øger ønsket om at få feedback.

  Læs mere
 • Ledelsesfloskler: En ørebæ eller en fælles reference?

  ”Glasset skal være halvt fyldt og ikke halvt tomt”, ”Jeg hører, hvad du siger” og ”Vi skal være agile”. De fleste kan nok nikke genkendende til disse udsagn. Men er de udtryk for et præcist ledelsessprog eller bare tomme kalorier fra det seneste kursus? Holdningerne er mange. Læs med her om ord og udtryk på arbejdspladsen.

  Læs mere
 • 100 ideer til feedback

  Feedback er fantastisk. Men hvordan gør man det, hvor og hvornår? Her er 100 ideer til inspiration.

  Læs mere
 • Syv ord, ledere bør undgå

  Som leder bør du overveje dine ord på en guldvægt. Din position giver nemlig dine ord mere tyngde, og du bør derfor være ekstra opmærksom. Det er ikke altid dine gode hensigter bliver så vel modtaget, som du havde tænkt dig.

  Læs mere