ArtiklerViser 5 / 24
Ingen resultater.
 • 4 fejl nye ledere skal undgå

  Det, der gjorde dig til den bedste medarbejder, man kunne drømme om, kan – hvis du ikke er opmærksom - komme til at svække dig som ny leder. Det er naturligt at begå fejl som leder - særligt i begyndelsen - men begår du for mange, kan du gøre det ekstra svært for dig selv. Læs her, de typiske fejl nye leder begår, og hvordan du bedst undgår dem.

  Læs mere
 • Hjælp, jeg er leder

  Du vil have svært ved at lykkes som leder, og trives i rollen, hvis du ikke tager den på dig. Læs her, hvordan du kan mestre lederrollen ved at håndtere to klassiske udfordringer, du med garanti kommer til at stå overfor som leder.

  Læs mere
 • Sådan giver du dig selv autoritet som leder

  Vil du gerne have mere autoritet i din rolle som leder? Det er især nye ledere, der tumler med dette spørgsmål, men også mere erfarne ledere kan have gavn af at øge deres autoritet. Her får du et værktøj, der kan styrke din autoriet

  Læs mere
 • Når hvedebrødsdagene som ny leder er forbi

  Er boldene i luften blevet for mange, og hober problemerne sig op? Efter nogle hektiske måneder som ny leder, er det naturligt at blive usikker og tvivle på, om det overhovedet var den rigtige beslutning at blive leder. Her er seks råd, der booster din energi.

  Læs mere
 • 4 ting du ikke bør sige den første tid i dit nye lederjob

  De ting, du gør og siger i den første tid som leder et nyt sted, kan enten skabe tillid eller afstand mellem dig og medarbejderne. Læs her, hvilke fire sætninger du bør undgå at bruge den første tid i din nye lederstol.

  Læs mere