Har I arbejdet med relationel koordinering på din arbejdsplads?

Har I arbejdet med relationel koordinering? Så hører vi gerne fra dig til et nyt Væksthusprojekt, hvor vi indsamler både de gode og dårlige erfaringer.

Skribentinfo

Væksthus 3 gennemfører et projekt, der skal udbrede erfaringerne med relationel koordinering til flere arbejdspladser. Derfor leder vi efter kommunale og regionale arbejdspladser, der har erfaring med at arbejde med relationel koordinering.

Projektets formål er at samle de gode metoder, værktøjer og ideer, som I har brugt. Vi vil i Væksthus for Ledelse videreformidle erfaringerne til andre ledere, der også ønsker at arbejde med relationel koordinering.

For at hjælpe flest muligt videre er vi også interesseret i at høre fra dig, hvis arbejdet med relationel koordinering har været udfordrende, eller det ligefrem har været umuligt at komme i gang.

Vi hører gerne fra dig, hvis du er leder af medarbejdere. Og vi vil især gerne høre fra dig, hvis du selv har stået i spidsen for arbejdet med relationel koordinering uden bistand fra eksterne konsulenter. Er du i tvivl, om I passer ind, så kontakt os endelig.

Har I erfaringer, så kontakt:

Tom Bjerregaard, FOA, 20 47 83 46
Clemens Ørnstrup Etzerodt, Danske Regioner, 29 17 09 34
Marie Ramskov Balch, KL, 33 70 30 89

Skribentinfo

Vurdering

0,0 /5

0 vurderinger

Kommentarer