Invitation til konference om ledelse på tværs

Få træning i at lede på tværs, og hør den nyeste viden og erfaringer på området. Tilmeld dig Væksthus for Ledelses gratis konference den 6. juni om tværgående ledelse.

Skribentinfo

Kan du som leder svare bekræftende til følgende: ”Løsningen af vores primære opgave er afhængig af andre afdelinger eller andre sektorer”; ”Vores målgruppe af borgere/patienter har brug for, at der er mere sammenhæng i deres forløb”; ”Vores samarbejde med vigtige samarbejdspartnere er ofte udfordrende”?

Så bør du overveje at deltage, når Væksthus for Ledelse den 6. juni 2023 holder konference for ledere i kommuner og regioner. Det er gratis at deltage.

Ledelse på tværs af organisatoriske skel og sammenhængende borgerforløb er en central forudsætning for borgernes oplevelse af en effektiv behandling og god service i det offentlige. Med erfaringerne fra projekt Ledelse af Organisatorisk Sammenhæng (LEOS) sætter Væksthus for Ledelse nu fokus på denne vigtige del af lederskabet. Læs om LEOS-projektet i Væksthus for Ledelses publikation "Skab sammenhæng for borgerne - Ny inspiration til tværgående ledelse".

På konferencen vil du blive præsenteret for viden og erfaringer fra LEOS-projektet, og du får mulighed for ledertræning i det at lede tværgående. Konferencen henvender sig særligt til målgruppen af ledere af medarbejdere.

Se program og tilmeld dig

Hvor og hvornår

Konferencen holdes på Kosmopol i København
Adresse: Fiolstræde 44, 1171 København K Dato: Den 6. juni fra kl. 9.30 – 15.30

Pris

Det er gratis at deltage (ved manglende fremmøde opkræves et gebyr på 500 kr.)

Det sker der på dagen

Hør om LEOS-projektet - Tværgående ledelse handler grundlæggende om fælles retning (kurs), koordinering, Involvering og kommunikation (commitment). Hør om grundelementerne og erfaringerne fra LEOS-projektet.

Deltag i Workshops og ledertræning - vælg én af tre workshops og arbejder med egen ledelse.

  • Kurs - At etablere fælles retning forudsætter klarhed og enighed om såvel langsigtede mål og visioner for det fælles arbejde, som for de operationelle mål på daglig basis.
  • Koordinering - For at tværgående ledelse lykkes, er der brug for løbende tilpasning af strukturer og relationer omkring samarbejdet.
  • Commitment - Involvering og kommunikation er afgørende i forhold til at få det konkrete arbejde i det tværgående samarbejde til at leve hele vejen rundt i organisationen.

Vi samler op og siger farvel og tak  

Se program og tilmeld dig

Skribentinfo

Kommentarer