KL's Ledertræf 2019

KL's Ledertræf sætter i år fokus på det at skabe mening som leder. Hvad er dit ledelsesmæssige “hvorfor”, og hvordan omsætter du det, så det skaber resultater? Få inspiration fra ledere og forskere mandag den 28. oktober.

Skribentinfo

Nu kan du tilmelde dig KL's Ledertræf 2019 – årets vigtigste ledelseskonference for kommunale ledere. Ledertræf foregår den 28. oktober 2019 i ODEON i Odense.

Ledertræf sætter i år fokus på det at skabe mening som leder. Hvad er dit ledelsesmæssige "hvorfor", og hvordan omsætter du det for medarbejdere, andre i ledelseskæden og samarbejdspartnere, så det skaber resultater?

Med det som bagtæppe stiller vi skarpt på de vigtigste ledelsesmæssige temaer, udfordringer og tendenser i den kommunale sektor lige nu. Hør bl.a. om at sætte borgeren i centrum, ledelse i en digital hverdag, faglig ledelse, og hvordan du styrker dit personlige lederskab.

På Ledertræf får du rig mulighed for at dele erfaringer og netværke med lederkolleger fra hele landet og fra hele ledelseskæden, du får den nyeste forskningsmæssige viden om offentlig ledelse, og vi lægger op til, at I kan mødes som ledergruppe inden for jeres kommune.

Kom og hør KL's næstformand Martin Damm, ledelsesambassadør Dorte Gylling Crüger, formænd for kommunale chefforeninger, adm. direktør i KL Kristian Wendelboe, fondsdirektør Kim Nøhr Skibsted, professor Lotte Bøgh Andersen og andre ledelseseksperter samt direktører, fagchefer og linjeledere fra landets kommuner.

Ledertræf kickstarter ledelsesugen (uge 44), hvor kommuner, regioner og staten samt forskere og lederforeninger sætter ekstra fokus på ledelse.

Tilmeld dig her.

Skribentinfo

Kommentarer