Konsulent til Væksthus for Ledelse

Brænder du for ledelse i den offentlige sektor, ser du mulighederne i projektarbejde, og kan du begå dig i et felt med mange aktører og partsinteresser? Så er du måske vores nye kollega i Væksthus for Ledelse.

Skribentinfo

Væksthus for Ledelse er sat i verden for at gøre offentlige chefer og ledere endnu bedre. Vi laver projekter om alt lige fra, hvad der kendetegner faglig ledelse, hvordan du styrker dit personlige lederskab, hvordan du er en nærværende leder på trods af afstand, og hvordan du leder på tværs af fag og felt.

Vi søger en kollega til Væksthus for Ledelses sekretariatet, der kan hjælpe til med projektstyring, at kvalificere projektbeskrivelserne og understøtte formidlingen af projekterne. Du får et stort netværk af projektledere fra de faglige organisationer, KL og Danske Regioner. Du skal være deres go-to person, når de er gået i stå med et projekt, savner sparring, hjælp eller nye ideer til, hvordan de formidler.

Konkrete opgaver:

  • Understøtte projekter fra start til slut
  • Hjælpe med at udfolde de kreative ideer og gå fra idé til handling
  • Sparre på projektbeskrivelser, budgetter og kommunikationsplaner
  • Sikre fremdrift i projekter og hjælpe projektlederne med fx at lave interviews og aftaler
  • Afholde arrangementer om ledelse
  • Synliggøre Væksthus for Ledelse på konferencer og arrangementer.

Du skal have forståelse og respekt for partssamarbejdets dynamik. Vi forventer, at du interesserer dig for og ved noget om offentlig ledelse, og at du har erfaring med at arbejde i projekter. Vi lægger også vægt på, at du har et stort drive, så tingene kommer til at ske. Hvis du også kan skrive let og fængende, er det bestemt også en fordel.

Du kan læse meget mere om, hvem Væksthus for Ledelse er på vores hjemmeside www.lederweb.dk

Du kommer til at arbejde i et lille sekretariat, hvor du får et tæt samarbejde med dine kolleger og et stort netværk. Du skal både forstå kompromisset kunst og samtidig kunne give et fagligt modspil. Og tager du initiativ og kommer med ideer, kan du i høj grad påvirke dit eget jobindhold.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Hvis stillingen har din interesse, så send CV og ansøgning til os senest mandag den 11. april 2022. Benyt dette link til at sende din ansøgning og CV. 

Vi holder 1. samtaler tirsdag den 19. april og 2. samtaler onsdag den 27. april. Vi anvender test i forbindelse med 2. samtalerunde med forventet tiltrædelse 1. juni 2022.

Væksthus for Ledelse opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge vores ledige stillinger

Skribentinfo

Kommentarer