Live streaming af konference

Væksthus for Ledelse holder konference tirsdag den 28. september. Her kan I høre om, hvad der skal til for at kunne sætte borgeren først, om de gensidige forventninger mellem ledelseslagene, og hvorfor vi skal sige farvel til egofesten og goddag til fællesskabet. Få link til live streaming her.

Skribentinfo

Hvordan skaber du et fællesskab, hvor både resultater og relationer trives? Ved du, hvad din chef og dine medarbejdere forventer af dig? Og hvordan sætter du borgerne først, så det præger jeres daglige handlinger, prioriteringer og beslutninger? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på til Væksthus for Ledelses konference tirsdag den 28. september.

Konferencen live streames via dette link: https://www.yourstream.dk/vaeksthusforledelse/

Program

Kl. 12.30 Velkommen

Kl. 12.40 Jacob Rosenkrands skyder dagen i gang

Kl. 12.45 Mindset: Hvordan kan du som leder sætte borgeren først i din organisation?

Hvad skal der til for at ændre adfærd og sætte borgerne først: i samtaler, i gerning, i prioriteringer og på en måde, så det præger både daglige handlinger og mere langsigtede hensyn?

Hør Niels Åkerstrøm Andersen, der er professor på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS fortælle, hvorfor det er svært at sætte borgerne først og Dorthe Crüger, der er koncerndirektør i Region Hovedstaden og tidligere ledelsesambassadør for offentlig ledelse, deler sine erfaringer med at gøre det.

Kl. 13.25 Hvad skal der til for, at ledelseskæden fungerer godt? Om gensidige forventninger mellem ledelseslagene

Ved du, hvad din chef og dine medarbejdere forventer af dig? Ved de, hvad du forventer af dem? Og hvorfor er det, at dialogen i ledelseskæden nogle gange knækker, når hverdagen ruller derud af?

Vi har inviteret Henrik Larsen, hospitalsdirektør på Regionshospitalet Nordjylland, Karen Mortensen, skolechef i Kolding Kommune, Anna Inman, leder af akutteamet i Rudersdal, Gentofte og Gladsaxe Kommuner og Sussy Sara Hasle Hansen, fællestillidsrepræsentant og formand for HK i Ballerup Kommune. De vil fortælle om de gensidige forventninger mellem ledelseslagene, og hvad der har betydning for en velfungerende ledelseskæde.

Kl. 14.00 Pause

Kl. 14.20 Kort oplæg ved den nye ledelsesambassadør, Søren Kryhlmand, departementschef i Beskæftigelsesministeriet

Kl. 14.30 Farvel egofest - kunsten at lykkes sammen i en forandringstid

Ved Emilia van Hauen, kultursociolog og forfatter

Vi står midt i et paradigmeskifte, når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er nemlig de organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af… alt! Hvilket præcis giver det fantastiske fællesskab, som de fleste gerne vil være en del af. Dette foredrag giver god inspiration og konkret viden til, hvordan I skaber et produktivt fællesskab, hvor både relationerne og resultaterne trives. Det byder på gode historier, eksempler og brugbare værktøjer.

Kl. 15.15 Tak for i dag

Skribentinfo

Kommentarer