Ny publikation samler Væksthusets viden om god ledelse

Med over 30 skræddersyede produkter om ledelse og 300.000 bestilte publikationer har Væksthus for Ledelse ramt bredt blandt de offentlige ledere. En ny guide samler den viden og de værktøjer, der foreløbigt er udviklet af Væksthuset.

Skribentinfo

I publikationen ”Guide til god ledelse” præsenterer Væksthus for Ledelse resultaterne af otte års arbejde og dermed også den viden og de værktøjer til god ledelse, som er udviklet i de over 30 projekter, som Væksthus for Ledelse har gennemført.

- Det er med en vis stolthed, at parterne bag Væksthus for Ledelse nu, i en samlet publikation, kan præsentere frugten af Væksthusets mange års gode samarbejde om ledelse. Vi har skabt produkter til lederne, som udfylder hidtil udækkede behov, siger Sine Sunesen, formand for Væksthus for Ledelse og direktør i KL.

Guiden præsenterer Væksthus for Ledelses katalog af viden og værktøjer til ledere i kommuner og regioner. Fokus er på dit arbejde som leder i region eller kommune og på at give dig håndgribelige forslag og inspiration til eftertanke og refleksion.

I guiden kan du blandt andet læse om social kapital, talentudvikling af ledere, ledelse af ledere og hvad der kendetegner succesfulde ledelsesteams eller et effektivt samspil mellem politiker og direktion.

Og det er en viden, som har været efterspurgt. I alt er der bestilt over 300.000 publikationer.

- En af hovedårsagerne til succesen i Væksthuset er utvivlsomt det brede samarbejde bag produkterne. Det giver legitimitet, at produkterne har fokus på ledernes konkrete, daglige udfordringer, og de tager afsæt i medarbejdernes og ledernes fælles svar på disse udfordringer, siger Bodil Otto, næstformand i Væksthus for Ledelse og formand for HK/Kommunal.

Download eller bestil ”Guiden til god ledelse”

Guiden er gratis og kan downloades eller bestilles her: Guide til god ledelse

Skribentinfo

Kommentarer