Mission ledelse

Er det svært at komme i gang med bøgerne på hylden til trods for, at du savner inspiration til din ledelse? Eller kunne du tænke dig at vide hvordan man ”overlever” som offentlig leder, og motiverer dine medarbejdere ved at give dig tid til god ledelse?

Skribentinfo

Mission Ledelse er titlen på en ny programserie, der sætter fokus på offentlig ledelse. Programserien er produceret af Danmarks Radio i samarbejde med KL, Danske Regioner og Staten.

Når det offentlige fortsat skal levere god service i en tid, hvor pengene er små, kræver det mere kompetente ledere på alle niveauer. God ledelse har en afgørende betydning for den service, borgerne modtager. Formålet med programmerne er at inspirere og motivere til udvikling af ledelse på de offentlige arbejdspladser i hele landet. Programserien kommer ind på en række forskellige emner som talentspotting, motivation, efteruddannelse og konfliktløsninger.

Målgruppen er ledere og medarbejdere – ikke mindst de medarbejdere, der har et ønske om at få et ledelsesmæssigt ansvar nu eller senere i deres arbejdsliv.

Mission Ledelse lanceres den 19. april 2010 med en programserie, der bygger på eksempler på, hvordan det er lykkedes at forbedre ledelsen på arbejdspladser i kommuner, regioner og stat.

Den første udsendelse i rækken handler om lederudvikling i den offentlige sektor. Her fortæller professor Ole Fogh Kirkeby fra CBS, om hvordan man ”overlever som offentlig leder”. Professor Steen Hildebrandt fra Handelshøjskolen i Århus, Aarhus Universitet giver et indblik i bæredygtig ledelse og Annemette Digmann, fra Region Midtjylland fortæller, hvorfor man skal give sig tid til god ledelse.

Programmerne sendes første gang mandag og onsdag i uge 16 og 17 (den 19., 21., 26. og 28. april) kl. 15.30 på DR2.

Læs mere om programmerne og sendetidspunkter på www.dr.dk/missionledelse fra på mandag den 19.april 2010.

Det er også muligt at bestille en DVD med programmerne via mail [email protected]

Skribentinfo

Kommentarer