Sådan går du godt på ferie

Du vil måske gerne nå mest muligt inden ferien, og sætter måske derfor tempoet endnu højere op. Men faktisk kan det bedre betale sig at stoppe op og bruge lidt tid på at forberede og planlægge din ferie. Og måske endda glemme alt om arbejde for en stund.

Skribentinfo

Vi har samlet en række af Lederwebs ferieartikler, som du kan lade dig inspirere af her:

5 råd: Bliv klar til ferie uden stress

Der er udsigt til ferie, og det betyder afslapning. Eller gør det? Ubesvarede mails, halvfærdige projekter og hængepartier kan nemt spolere forventningens glæde. Ferie og afkobling er vigtig for trivslen og for produktiviteten. Her er en række råd om, hvordan du og dine medarbejdere kan tage på ferie uden stress.

Læs artiklen her

Tjekliste til en stressfri sommerferie

Skal du rydde bunkerne på skrivebordet, inden du går på ferie, og skal du tjekke mails i løbet af ferien? Hvad forventer din familie af dig? Ferie kan være et hajfyldt farvand, hvis du ikke har forberedt dig og fået forventningsafstemt med både din arbejdsplads og familie. Få her fem råd om, hvordan du får en god og fredelig ferie.

Læs artiklen her

Luk ned i tide - og red ferien

Sommerferien er forude. De fleste har utroligt travlt op til ferien med at få holdt de sidste møder og lavet de opgaver, der ikke kan vente. I stedet kan det betale sig at forberede og planlægge, så du får afsluttet det første halve år med overblik, ro og kan gå på ferie med overskud. Få her ti tips og tricks til ferien.

Læs artiklen her

God ferie!

Skribentinfo

Kommentarer