Sådan går du godt på ferie

Sommerferien 2020 bliver for de flestes vedkommende ikke som planlagt. Men det gør ikke denne ferie mindre vigtig. Faktisk tværtimod. De sidste tre måneder har været krævende langt ud over det sædvanlige, og den kommende sommerferie er derfor særligt tiltrængt. Få her et par tips og tricks til, hvordan du bliver helt klar til ferie.

Skribentinfo

Du har måske ekstra travlt i denne tid. Hverdagen er ved at vende tilbage, og alle de opgaver, der på grund af corona er blevet rykket ned på din to do liste, begynder igen at kalde på din opmærksomhed. Du vil gerne nå mest muligt inden ferien, og sætter måske derfor tempoet endnu højere op. Men faktisk kan det bedre betale sig at stoppe op og bruge lidt tid på at forberede og planlægge din ferie. Og måske endda glemme alt om arbejde og corona for en stund.

Vi har samlet en række af Lederwebs ferieartikler, som du kan lade dig inspirere af her:

5 råd: Bliv klar til ferie uden stress

Der er udsigt til ferie, og det betyder afslapning. Eller gør det? Ubesvarede mails, halvfærdige projekter og hængepartier kan nemt spolere forventningens glæde. Ferie og afkobling er vigtig for trivslen og for produktiviteten. Her er en række råd om, hvordan du og dine medarbejdere kan tage på ferie uden stress.

Læs artiklen her

Tjekliste til en stressfri sommerferie

Skal du rydde bunkerne på skrivebordet, inden du går på ferie, og skal du tjekke mails i løbet af ferien? Hvad forventer din familie af dig? Ferie kan være et hajfyldt farvand, hvis du ikke har forberedt dig og fået forventningsafstemt med både din arbejdsplads og familie. Få her fem råd om, hvordan du får en god og fredelig ferie.

Læs artiklen her

Luk ned i tide - og red ferien

Sommerferien er forude. De fleste har utroligt travlt op til ferien med at få holdt de sidste møder og lavet de opgaver, der ikke kan vente. I stedet kan det betale sig at forberede og planlægge, så du får afsluttet det første halve år med overblik, ro og kan gå på ferie med overskud. Få her ti tips og tricks til ferien.

Læs artiklen her

God ferie!

Skribentinfo

Kommentarer