Stress og skam

Kan skam og moralske konflikter være forbundet med stressrelateret sygefravær? Se video, podcast, værktøjer og flere materialer om stress fra nyt forskningsprojekt som Pernille Steen Pedersen, CBS har udført for Fremfærd.

Skribentinfo

Se filmen: Et nyt perspektiv på stress og skam

Forsker ved CBS Pernille Steen Pedersen fortæller i denne video om sin forskning i stress og skam og om udviklingen af nye dialogværktøjer, der kan styrke arbejdsfællesskabet som led i at forebygge stress-sygemeldinger. Hør også, hvordan Pernille Steen Pedersens forskning har givet ledere og medarbejdere et nyt syn på stress og skam.

Se filmen her.


Lyt til podcast: Nyt syn på stress og skam

Forsker ved CBS Pernille Steen Pedersen fortæller i denne podcast om sin forskning i stress og skam og om udviklingen af nye dialogværktøjer, der kan styrke arbejdsfællesskabet som led i at forebygge stresssygemeldinger.

Lyt med her.


Læs artikler om Pernille Steen Pedersens forskning i stress og skam

Læs her flere artikler, som Pernille har skrevet i forbindelse med hendes forskning. Der er både råd og tips, samt flere håndgribelige værktøjer til bl.a. at forebygge stress, samt håndtere dialogen om stress og den skam, der for mange følger med.

Læs artiklerne her.


Se temaside om stress og skam

På Fremfærds temaside om stress og skam for at se alle forskningens resultater, og de mange værktøjer og materialer, som I kan bruge i arbejdet med at forebygge stress-sygemeldinger på jeres arbejdsplads.   

Gå til temasiden her

Skribentinfo

Kommentarer