Værsgo: Gratis bog til sommerferien

Sommerferien vinker forude. Sol, strand og afslapning. Hvad mere kan man ønske sig? Godt læsestof, selvfølgelig! Væksthuset har samlet de 30 mest læste artikler på Lederweb.dk i en praktisk paperback, der er lige til at stikke i feriekufferten. Få eksperternes bedste tips om ledelse, mens du daser i solen.

Skribentinfo

Af Anna Mie Skovdal, Lederweb

Hvordan motiverer du dine medarbejdere? Hvorfor gør multitasking dig ikke hurtigere? Hvad siger dit kropssprog om dig som leder? Det og meget mere får du svar på i Væksthusets nye bog, der samler de 30 bedste og mest læste artikler på Lederweb.dk.

Bestil eller download bogen "Sådan dræber du dine medarbejderes motivation - og 29 andre artikler fra Lederweb.dk"

Hvad kan du læse om?

I artiklerne deler ledelseseksperter ud af deres bedste tips og tanker om ledelse og byder på konkrete råd og trin for trin-guides. De inviterer dig også til at reflektere over din personlige ledelsesstil og tænke din ledelse ind i en bredere, teoretisk ramme.

Hvem kan bruge bogen?

Bogen "Sådan dræber du dine medarbejderes motivation - og 29 andre artikler fra Lederweb.dk" henvender sig til ledere på alle niveauer og bringer dig hele vejen rundt om ledelsesrollens mange facetter: fra den jordnære hverdagsledelse til det store, strategiske helikopterperspektiv.

Artiklerne er igennem de sidste 10 år blevet brugt af chefer og ledere i kommuner og regioner, og tilsammen er de læst mere end en halv million gange.

Væksthus for Ledelse ønsker dig en rigtig god sommerferie!

 

Skribentinfo

Kommentarer