Amazon.com

Jeff Bezos, manden bag Amazon, lader ingen Steve Jobs tilbage i chefnykker og overfusninger. Læs historien om manden og virksomheden, der har manøvreret igennem blodrødt farvand uden nogensinde at vakle.

- Historien om Jeff Bezos og butikken, der har alt

Erhvervsjournalist Brad Stone har i årtier fulgt Amazons udvikling og fortæller nu historien om virksomheden, der i Danmark mest er kendt for at sælge bøger. Men hvad skal der til for at opbygge en succesrig onlinebaseret virksomhed, der sælger alt, og som tæller ca. 90.000 medarbejdere på verdensplan?

Der skal en hidsig, overintelligent og ambitiøs stifter til! En, der skarpt kan gennemskue både it-processer og forretningsmodeller, som ikke er bange for at eksperimentere, og som har tæft for at se de store perspektiver. Jeff Bezos, manden bag Amazon, lader ingen Steve Jobs tilbage i chefnykker og overfusninger. Brad Stone fortæller om manden og virksomheden, der igennem dramatiske op- og nedture, kriser og succeser har manøvreret igennem blodrødt farvand uden nogensinde at vakle.

Læs om krigen mellem Amazon og bogbranchen. Mellem Amazon og Google. Mellem Amazon og eBay. Mellem Amazon og Target.

 

Om forfatteren

Brad Stone har i 15 år dækket Amazon og it i Silicon Valley for medier som Newsweek og New York Times. For tiden er han seniorskribent for Bloomsberg Businessweek og bor i San Fransisco, Californien.

Forfatter Brad Stone
Forlag Gyldendal Business
År 2014
Sider 380
Pris 350 kr.
ISBN 9788702161274
Køb bogen hos forlaget her