Byg en himmelstige

Det har længe været tidens mantra at 'tænke ud af boksen' - at forestille sig sit eget og organisationens drømmeslot. Læs i bogen her, hvorfor du i stedet skal fokuserer på det, som er lige foran dig, og kombinere det på nye måder.

Vil du lege dig til nyskabelse og kreativitet i arbejde, udvikling og ledelse? Bogen giver indsigt i, hvordan immaterielle størrelser som følelser og fantasi har betydning for produktion, bundlinje og ikke mindst, hvordan man finder det skabende element i sin egen virksomhed.

Bogen har fokus på det skabende element i kunst og ledelse, defineret som det øjeblik, der giver øget glæde og begejstring for arbejdet. Med forfatterens egne ord; »Det skabende øjeblik er den magi, der sker, når tilfælde og intuition får en vision til at folde sig ud: Skabelsens øjeblik!«.

Det handler om at arbejde på det, man er god til, og gøre det til en leg. Og hvad nytter det at gå efter luftkastellerne, hvis det, man er bedst til, ligger lige for næsen af en? Nogle gange er det bedste for ens virksomhed faktisk, at blive ved det, man kender, og gøre det til en leg.

Bogen henvender sig til erhvervsledere, kunstnere og andre, der ønsker at lære mere om kreativitet, genialitet og inspiration.


Om forfatteren:

Torben Jetsmark har mange års erfaring som skuespiller, billedkunstner og konsulent i erhvervslivet.

Forfatter Torben Jetsmark
Forlag Frydenlund
År 2012
Sider 208
Pris 249 kr.
ISBN 9788771181258
Køb bogen hos forlaget her