Den legende organisation – når livet leger med os

Den legende organisation – når livet leger med os beskriver, hvordan to vidt forskellige organisationer – den store internationale virksomhed LEGO og den mindre nonprofit organisation SUS – har bragt legen i spil.

Ann Charlotte Thorsted viser, hvordan leg kan understøtte innovation, læring, kommunikation, samarbejde og det gode arbejdsliv. Bogen giver desuden en række praktiske anvisninger på, hvordan man selv som leder, ansat, konsulent eller underviser kan få mere leg ind i hverdagen.

Legen er og har altid været nøglen til menneskets udvikling. Når vi leger, træder vi ind i en anden tid, et anden rum, hvor det ikke længere er urets tid og den effektive arbejdslivstænkning, der gør sig gældende. I stedet er det livets egen rytme, der forbinder os med hinanden, skaber glæde, kreativitet, fornyet energi og et dybfølt engagement.

I legen er vi ikke længere på ydersiden af verden, men i kontakt med livet selv og hinanden på en kærlig og tillidsfuld måde.

 

Om Forfatteren

Ann Charlotte Thorsted er i dag ansat på Aalborg Universitet som legeforsker. Hun er en anerkendt kapacitet på området og citeres ofte i medierne

 
Forfatter Ann Charlotte Thorsted
Forlag Lindhardt og Ringhof
År 2013
Sider 232
Pris 299 kr.
ISBN 9788750043553
Køb bogen hos forlaget her