Grib forandringen

Bogen fortæller hvordan du kan opbygge din ledelseskraft, så du kommer sikkert igennem forandringsprocesser. Læs hvordan du tilpasser din ledelsesstil, din anvendelse af magt og dine kommunikationsformer til forandringsprocessen.

Forandringer skal gribes, elskes og ledes.

Det er i forandringen, at vi udvikler os. Den moderne leder skal opbygge sin ledelseskraft, så hun bliver i stand til at gribe forandringen og styre virksomheden igennem den radikale forandringsproces. Vi skal lære at elske forandringen. Vi skal ikke blot være forandringsparate, men forandringsskabende.

Teknologiske kvantespring, intensiv konkurrence, markante besparelser, den globale markedsplads er nøgleudfordringer, som ledere dagligt skal forholde sig til. Radikale forandringer har mere end nogensinde indtaget hverdagen både i erhvervslivet og i den offentlige sektor. Evnen til at gribe forandringen er blevet en basal forudsætning for succes.

Denne bog stiller skarpt på, hvordan lederen af radikale forandringsprocesser tilpasser sin ledelsesstil, sin anvendelse af magt og sine kommunikationsformer til lige præcis den del af processen, som hun befinder sig i i forhold til den radikale forandringsproces.

Om forfatteren:
Markus Bjørn Kraft er grundlægger og adm. direktør for konsulenthuset Kraft & Partners A/S. Han har bl.a. grundlagt Det kongelige Ledelsesakademi i samarbejde med det Kongelige Teater. Han er også forfatter til Den engagerende leder.

Forfatter Marcus Bjørn Kraft
Forlag Gyldendal Business
År 2012
Sider 214
Pris 300 kr.
ISBN 9788702101041
Køb bogen hos forlaget her