Leadership Pipeline i den offentlige sektor

Hver fjerde Fortune 500-virksomhed baserer i dag deres ledelse på den Private Leadership Pipeline. Igennem flere cases, kan du læse hvordan offentlige organisationer har anvendt og anvender teorien.

Bogen er baseret på resultaterne af et forskningsprojekt på Aalborg Universitet, hvor 15 store danske offentlige institutioner i 2 år har været tæt involveret i en række forskningsprocesser for at tilpasse en meget udbredt måde at arbejde med ledelse på (Leadership Pipeline) til danske offentlige institutioner.

Resultatet er den Offentlige Leadership Pipeline, som fokuserer på, hvad der kræves af færdigheder, arbejdsværdier og prioriteter for at lykkes som dansk offentlig leder på hvert ledelsesniveau og de typiske faldgruber som leder på hvert ledelsesniveau. Hver fjerde Fortune 500-virksomhed baserer i dag deres definition af ledelse og deres ledelsesrettede organisatoriske infrastruktur på den Private Leadership Pipeline.

Bogen indeholder flere cases med offentlige virksomheder, der har anvendt og anvender teorien.


Om forfatterne:

Kristian Dahl er Ph.d.-stipendiat og Studielektor ved institut for kommunikation på Aalborg Universitet

Thorkil Molly-Søholm er uddannet cand. mag & cand. psych og er studielektor ved institut for filosofi og læring på Aalborg Universitet.

Forfatter Thorkil Molly-Søholm og Kristian Dahl
Forlag Dansk psykologisk forlag
År 2012
Sider 253
Pris 348 kr.
ISBN 978-87-7706-666-5
Køb bogen hos forlaget her