Ledelse med følelsesmæssig intelligens

Lederen der arbejder med sin følelsesmæssige intelligens, kan samle medarbejderne, skabe et positivt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tolerance og med plads til humor.

Den følelsesmæssigt intelligente leder er en socialt intelligent leder, som forstår, hvad der driver den enkelte medarbejder. Og erfaringer viser, at den følelsesmæssigt kompetente leder har lettere ved at opnå succes og nå sine mål, fordi medarbejderne føler sig set og hørt.

Følelsesmæssig intelligens i ledelse hjælper til at skabe et positivt arbejdsmiljø baseret på åbenhed og tolerance. Et miljø, hvor kritik gives på en kompetent måde og med plads til humor.

Lederen, der arbejder med og øger sin følelsesmæssige intelligens, kan samle medarbejderne og vise en klar retning for de ansatte og for virksomheden.

 

Om forfatteren

Daniel Goleman, internationalt anerkendt psykolog, er ophavsmand til begrebet følelsernes intelligens. Han har i sit mangeårige virke som journalist på The New York Times skrevet om hjernen, om intelligens og om vores adfærd.
Forfatter Daniel Goleman
Forlag Gyldendal Business
År 2014
Sider 150
Pris 200 kr.
ISBN 9788702136906
Køb bogen hos forlaget her