Løs din kerneopgave

”Kend din kerneopgave” var budskabet i forfatternes bestseller af samme navn fra 2012. Bogen her tager skridtet videre og omsætter kerneopgaven til praksis. For det er ikke nok at kende kerneopgaven. Den skal løses!

Løser I kerneopgaven på din arbejdsplads?

”Kend din kerneopgave” var budskabet i forfatternes bestseller af samme navn fra 2012. Bogen satte en ny dagsorden på mange arbejdspladser og slog kerneopgaven fast som et meningsfuldt begreb. Bogen her tager skridtet videre og omsætter kerneopgaven til praksis. For det er ikke nok at kende kerneopgaven. Kerneopgaven skal løses!

Forfatterne giver et effektfuldt bud på, hvordan man på den enkelte arbejdsplads kan arbejde med at løse kerneopgaven. I dag er kerneopgaven ofte enten fraværende eller blot flotte ord. Hvis kerneopgaven skal give værdi, skal den anvendes. Så vi i fællesskab kan udfordre og udvikle hverdagens arbejdsopgaver – hver dag.

Vi skal ikke lave det samme, men vi skal lykkes med det samme. Bogen giver inspiration til, hvordan I på din arbejdsplads kan anvende kerneopgaven til fælles refleksion, motivation og innovation.

Læs bogen, hvis du vil løse kerneopgaven endnu bedre.

Forfatter Morten Christensen og Anders Seneca
Forlag Gyldendal Business
År 2017
Sider 187
Pris 250 kr.
ISBN 9788702192124
Køb bogen fra forlaget her