Lyt

Ved at lytte til hinanden i teamet, kan I skabe det unikke samspil og samtidig opleve en fornemmelse af mening og samhørighed. Lyt er bogen om at styrke dine relationer gennem at træne din evne til at lytte.

- vejen til stærkere relationer

Når vi lytter til hinanden, styrker vi de menneskelige relationer. Når du lytter til andre mennesker, føler de sig mødt på en måde, der styrker tilliden mellem jer. Når I lytter til hinanden i teamet eller på privaten, kan I skabe det unikke samspil og samtidig opleve en fornemmelse af mening og samhørighed. Lyt er bogen om at styrke dine relationer gennem at træne din evne til at lytte.

I bogen er der en række øvelser, som gør dig bedre til at lytte til dig selv, så du kan opdage, hvad der står i vejen for virkelig at lytte til andre mennesker. Det at lytte handler ikke kun om at høre, hvad andre siger. Det handler om at fornemme det, som bliver sagt mellem linjerne, det som bliver undladt, det som kommer ud gennem kropssproget, og det som tildækkes af længsler eller frustration. Øvelserne vil desuden træne din nysgerrighed, dit nærvær, din opmærksomhed og din evne til at koncentrere dig og til at fokusere.

 

Om forfatteren

Flemming Christensen er en international anerkendt foredragsholder og underviser. Han træner ledere og teams i kunsten at udvikle forretningen gennem at udvikle det enkelte menneske. Han er forfatter til 14 bøger, hvor han kombinerer det nærværende, originale og autentiske med det praktiske, brugbare og realisitiske.

Forfatter Flemming Christensen
Forlag Forlaget INDBLIK
År 2014
Sider 212
Pris 129 kr.
ISBN 978-87-93068-54-4
Køb bogen hos forlaget her