Online kommunikation - en introduktion

Bogen introducerer temaer og nøglebegreber, det belyser kommunikation på forskellige onlineplatforme. Vægten er lagt på cases praktiske øvelser og refleksion.

I Online kommunikation – en introduktion introduceres temaer og nøglebegreber, der bredt belyser kommunikationen på forskellige onlineplatforme.

Bogen tager afsæt i de fagelementer som vægtes på erhvervsuddannelserne og videreuddannelserne i forbindelse med emnefelterne onlinekommunikation og digital formidling.  I bogen gives introduktioner til bl.a. analyse af webkommunikation, usability, digital billedkommunikation, markedsføring på nettet, multimodal kommunikation, sprog på nettet, digital storytelling, interkulturel kommunikation og kommunikation på sociale medier.

Bogens bidragydere arbejder praktisk og teoretisk med onlinekommunikation og har stor erfaring med undervisning og/eller produktion af lærebøger inden for deres respektive områder. Online kommunikation – en introduktion kombinerer teori og praksis og lægger vægt på cases, praktiske øvelser og praksisrefleksion.

Forfatter Hans-Christian Christiansen og Gitte B. Rose (red.)
Forlag Hans Reitzels Forlag
År 2015
Sider 384
Pris 400 kr.
ISBN 9788741261430
Køb bogen fra forlaget her