Sociopaten ved morgenbordet

Bogen forklarer, hvad sociopati er, og hvordan sociopater sniger sig ind i andres liv. Lær at slippe af med sociopater, og hvordan du håndterer konsekvenserne af mødet og genvinder kontrollen over dit liv.

- Sådan genkender og håndterer du dyssociale og manipulerende mennesker

Sociopater findes alle vegne: på arbejdet, i skolen, i familien og i parforholdet. Omkring 4 % af befolkningen er sociopater, der udnytter empatiske mennesker, men selv er samvittighedsløse og ligeglade med andre menneskers følelser.

Sociopaten ved morgenbordet forklarer, hvad sociopati er, og hvordan sociopater sniger sig ind i andre menneskers liv. Forfatterne aftabuiserer emnet ved hjælp af virkelige eksempler og viser, hvordan man kan bruge empati til at håndtere andres sociopatiske adfærd og genvinde kontrollen over sit liv. Bogen dækker alle aspekter af sociopatisk adfærd og kommer med gode råd til, hvordan man tackler enhver situation: Både hvordan man undgår sociopater, og hvordan man slipper af med dem, håndterer konsekvenserne af mødet og genvinder kontrollen over sit liv.

Bogen er lettilgængelig og henvender sig til mennesker, der er eller har været i kontakt med en sociopat eller interesser sig for emnet. Bogen er også relevant for fagfolk: psykologer, lærere og pædagoger, sagsbehandlere, ansatte i kriminalforsorgen og socialsektoren mv.

Forfatter Jane McGregor og Tim McGregor
Forlag Dansk Psykologisk Forlag
År 2015
Sider 284
Pris 249 kr.
ISBN 978-87-7158-175-1
Køb bogen fra forlaget her