Succes på alle bundlinjer

Få opskriften på den gode arbejdsplads, der både tilgodeser og plejer med­arbejdere, kunder og klienter – og som giver økonomisk overskud. En ander­ledes og underholdende ledelsesbog om at skabe en succes­fuld arbejdsplads.

– glade medarbejdere, glade kunder, økonomisk overskud

 

Få opskriften på den gode arbejdsplads, der både tilgodeser og plejer med­arbejdere, kunder og klienter – og som giver økonomisk overskud.

Succes på alle bundlinjer gør op med regeltyranni fra ledelsens side og fokuserer i stedet på personlige kompetencer og relationer, handlefrihed og engagement hos med­ar­bej­derne.

Det er en personlig bog om ledel­sesstil og HR. Forfatteren har bl.a. været HR-direktør i Middelfart Sparekasse, der flere år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Han fortæller, hvad god ledelse er, og hvordan nuværende ledelsesformer kan ændres, så både virksomheder og deres vigtigste bestanddel – medarbejderne – kan præstere optimalt og få udfriet deres potentialer.

Succes på alle bundlinjer indeholder bl.a. masser af eksempler fra bank­ver­denen og for­fat­terens tid som anfører i Vejle Boldklub.

Det er en ander­ledes og underholdende ledelsesbog, der hen­ven­der sig til alle, der ønsker at skabe en bedre og mere succes­fuld arbejdsplads, uanset om man er leder, mellem­leder eller menig medarbejder.

 

Om forfatteren

Knud Herbert Sørensen arbejder i dag som seniorkonsulent og foredragsholder. Han var tidligere HR-direktør i Middelfart Sparekasse, der tre gange blev udnævnt til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Han har desuden spillet på fodboldlandsholdet.

Forfatter Knud Herbert Sørensen
Forlag Frydenlund
År 2014
Sider 119
Pris 229 kr.
ISBN 9788771183467
Køb bogen fra forlaget her