Vær professionel på jobbet

Bogen er en opfordring til at søge meningen med livet privat, at finde vores indre råstryrke til at styre vores følelser og at undgå at knytte os så stærkt til virksomheden, lederen eller teamet.

- lad følelserne blive hjemme

Vi er blevet mobile, globale og veluddannede. Men alligevel er vi begrænsede af vores tid, vores følelser og vores forsøg på at finde meningen i et (arbejds-)liv, der hele tiden er på vej videre.

Vær professionel på jobbet: Lad følelserne blive hjemme er en opfordring til at søge meningen med livet privat, at finde vores indre råstryrke til at styre vores følelser og at undgå at knytte os så stærkt til virksomheden, lederen eller teamet.

Med Vær professionel på jobbet lærer du at generobre den styrke, der skal til for ikke at bukke under for pres og at leve efter dine egne regler, hvilket gør dig stærkere i fællesskabet og når modvinden kommer. Desuden indeholder bogen øvelser til at hjælpe med at håndtere frygt, at anvende basale åndedrætsøvelser og at tænke mere over sjælen end på præstationer.

Forfatter af Charlotte Mandrup
Forlag People's Press
År 2016
Sider 221
Pris 218 kr.
ISBN 9788771598377
Klik her for at købe bogen