E-kursus: Nærværende ledelse på afstand

Hvordan opbygger du en tillidsfuld relation til medarbejdere, du sjældent ser, og hvad skal du være ekstra opmærksom på, når den meste af din kommunikation med medarbejderne ikke sker ansigt-til-ansigt? Det er nogle af de væsentlige spørgsmål og dilemmaer, når du leder på afstand. E-kurset giver dig hjælp, tips og inspiration til at lykkes på afstand.

Skribentinfo

Ledelse på afstand er et vilkår for mange ledere i den offentlige sektor, som derfor må klare sig uden nogle af lederens vigtigste redskaber: Den løbende kontakt, den uformelle kommunikation og det daglige samvær med medarbejderne.

Dette e-kursus giver dig hjælp, tips og inspiration til netop den disciplin. Væksthus for Ledelse leverer det direkte til din indbakke - helt gratis.

Hvad kan jeg lære?

E-kurset handler om velkendte, men afgørende ledelseskompetencer som fx kommunikation, tillid og selvledelse. I relation til hver af dem sætter vi specifikt fokus på, hvordan du kan lykkes med dem på afstand:

  • Hvordan opbygger du fx en tillidsfuld relation til medarbejdere, du sjældent ser?

  • Hvilke faldgruber skal du passe på, når det meste kommunikation ikke sker ansigt-til-ansigt?

  • Og hvordan giver du dine medarbejdere de bedste forudsætninger for selvledelse?

Tilmeld dig med det samme her.

Hvordan foregår det?

Du får seks lektioner i alt. Den første følger umiddelbart efter din tilmelding, og derefter lander de med én uges mellemrum i din indbakke.

Lektionerne er en blanding af tekst, video, nyttige værktøjer, enkle øvelser og praktiske tjeklister – og det er helt gratis. Hver lektion tager mellem 10 og 15 minutter at gennemføre.

Kom i gang med det samme – tilmeld dig her.

Skribentinfo

Kommentarer