Argumentations- og samtalekursus ved Retorikfirmaet – Lær at kommunikere strategisk, målrettet og overbevisende

Kursusbeskrivelse

Bliv helt skarp til at opbygge din kommunikation og til at argumentere, inden du næste gang har en vigtig samtale.

 

På kurset lærer du at kommunikere strategisk. Med retorikken som afsæt fordyber vi os i argumentationsteknik og samtaleteknik. Du lærer teorien bag overbevisende kommunikation og argumenters opbygning, samt hvordan du bruger teorien og metoderne i praksis. Kort sagt bliver du klædt på til at kommunikere strategisk, målrettet og kraftfuldt på de to dage kurset varer.

 

På kurset lærer du:

- Retorikkens værkstøjer til argumentationsteknik

- Om argumenters opbygning og modargumentation

- At opbygge dine samtaler og kommunikere strategisk

- At være forberedt og overbevisende

- At være troværdig og målrettet

 

På retorik- og kommunikationskurset lærer du teorien bag argumenter og samtaleopbygning. Du lærer både, hvordan du overbeviser i envejskommunikation (mundtlig og skriftligt), samt hvordan du i samtaler og til debatter styrer dialogen og får fremført dine synspunkter og dine budskaber mest hensigtsmæssigt. Vi træner dig via øvelser i løbet af de to dage, så du får din nye viden ind under huden og bliver parat til at tage den næste vigtige samtale.

Program

Åbne kurser: På vores åbne kurser er der et todages program med teori, øvelser og personlig sparring. Vi lægger stor vægt på den praktiske læring og tager udgangspunkt i den enkeltes kommunikationssituation på vores små hold.

 

Skræddersyede virksomhedskurser: Her tilpasser vores retoriske konsulent indholdet til virksomheden/organisationen/netværket og laver programmer og indhold i samspil med jer. Vi tilbyder alt fra det inspirerende foredrag på et par timer over til flerdagskurser med opfølgningsmoduler.

 

Individuel træning: Skal du have sparring på et vigtigt oplæg eller en række strategiske udmeldinger, så tilbyder vi individuelle træningsforløb. Kontakt os for en indledende samtale og en analyse af din kommunikationsprofil.

 

Se mere om vores retorikkurser, kommunikationstræning og Retorikfirmaet på www.retorikfirmaet.dk.


Målgruppe

Alle

Pris

7800

Start dato

14. marts 2018

Slut dato

15. marts 2018

Tilmeldingsfrist

Små hold - Først til mølle

Sted

Retorikfirmaet - Ragnagade 7 - 2100 København Ø

Arrangør

Retorikfirmaet

Tilmeldingsemail

Tilmelding kan ske på følgende email
kontakt@retorikfirmaet.dk

Kontaktperson

Henrik Høen-Beck
Tlf: 60141412