Ledelse i Dag-konference hos Ledernes KompetencenCenter: Lederens nye mindset

Kursusbeskrivelse

Få inspiration og ny viden, når Ledelse i Dag slår dørene op for forårets konference og sætter lederens nye mindset til debat.

 

Digital transformation, disruption og eksponentiel udvikling er nogle af de emner, der har fyldt ledelsesdebatten i det seneste år. Mange taler om, hvordan vi står overfor et paradigmeskifte med den fjerde industrielle revolution og bliver udfordret på vores vante måde at tænke og handle på. Hvilken adfærd skal ledere så mestre fremover?

 

Ledelse i Dag-konferencen sætter fokus på, hvordan den fremtidsorienterede leder ser ud. Hvilket mindset skal lederen have? Og hvilke kompetencer kræver det? Vi har inviteret nogle af landets førende ledelseseksperter til sammen med os at indkredse det nye ledelsesideal og de vigtigste ledelsesudfordringer lige nu.

 

Oplev filosof og professor Ole Fogh Kirkeby argumentere for det generøse lederskab, hvor godhjertethed, social intelligens, skrøbelighed og humoristisk sans er vigtige elementer.

 

Få indblik i, hvordan du bevarer dig selv og dine gode menneskelige egenskaber, selv under pres, når ledelsesrådgiver og kommunikationsekspert Birgitte Dam Jensen stiller skarpt på robusthed i en krævende verden.

 

Hør, hvorfor sociolog og forsker Rasmus Willig efterlyser modige ledere, der ikke er bange for at tage kritik alvorligt, og som kan praktisere bæredygtig ledelse – så vi rent faktisk har en fremtid.

 

Bliv inspireret af kultursociolog og forfatter Emilia van Hauen, når hun spidder vores tidsånd og mener, at vejen ud af det invaliderende succestyranni helt enkelt er at dyrke relationerne og kende sit bidrag.

 

- Deltag i debatten og få stof til eftertanke

- Mød førende ledelsesforskere og -eksperter

- Få inspiration og konkrete værktøjer, som du kan bruge her og nu

 

Indlægsholdere:

Ole Fogh Kirkeby - Filosof og professor.

Ole Fogh Kirkeby er dr.phil og professor emeritus i ledelsesfilosofi ved CBS. Han har udgivet en lang række bøger om filosofi og ledelse, hvoraf den seneste fra 2017 er ”Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab”. Han har desuden været direktør for Center for Kunst og Lederskab på CBS og arbejdet intenst med at integrere kunst og lederskab.

 

Birgitte Dam Jensen - Ledelses- og kommunikationsekspert.

Birgitte Dam Jensen er ledelses- og kommunikationsekspert. Hun har en baggrund som skuespiller og instruktør og har undervist og trænet ledere og politikere i mere end 12 år. Hun har desuden i en årrække været en del af Forsvarets uddannelse i gidseloverlevelse. Hun udgav i 2017 bogen ”Bevar dig selv. Robusthed i en uforudsigelig fremtid”, der var nomineret til Årets ledelsesbog 2017.

 

Rasmus Willig - Sociolog og forsker.

Rasmus Willig er sociolog og forsker i begrebet kritik. Han er lektor ved Roskilde Universitet og har skrevet og redigeret flere bøger om det moderne arbejdsliv herunder ”Afvæbnet kritik”. Senest er han aktuel med bogen ”Hvad skal vi svare”, hvor han leverer en opsang til dem, som synes, at det går ufattelig godt.

 

Emilia van Hauen - Kultursociolog og debattør.

Emilia van Hauen er kultursociolog, forfatter, debattør og bestyrelsesmedlem. Hun fokuserer bl.a. på tidsånden i samfundet, moderne livsformer og lederskabet. Hun udgav i 2017 sin sjette bog ”Succestyranniet og vejen ud” hvori hun tager udgangspunkt i vor tids usunde præstationskultur og kalder på relationer og fællesskab.

Program

TA


Målgruppe

Alle

Pris

1.270 kr. (excl. moms)

Dato

30. maj 2018

Tilmeldingsfrist

Dagen før afholdelse

Sted

København

Arrangør

Ledernes KompetenceCenter

Tilmelding

Tilmelding kan ske på følgende website
https://www.lederne.dk/kompetencecenter/kurser/ledelse-i-dag-konference/

Tilmeldingsemail

Tilmelding kan ske på følgende email
kurser@lederne.dk

Kontaktperson

Helle Damsgård
Tlf: 7875 2359