E-kursus: Nærvær på afstand

AFSTAND er et ubønhørligt vilkår for mange ledere i den offentlige sektor. Lederne kan ikke bare svinge forbi en medarbejder og vende et problem. For medarbejderne er ude i marken for at løse vigtige samfundsopgaver. De besøger borgerne i egne hjem eller har deres daglige gang i børnehaven, hvor lederen sjældent er.

Dét har store konsekvenser for dig som leder, fordi du må klare dig uden nogle af lederens vigtigste redskaber: Den løbende kontakt, den uformelle kommunikation og det daglige samvær med medarbejderne.

Dette e-kursus giver dig hjælp, tips og inspiration til netop den disciplin. Og vi leverer det direkte til din indbakke.

Hvad kan jeg lære?

E-kurset handler om velkendte, men afgørende ledelseskompetencer som fx kommunikation, tillid og selvledelse. For hver af kompetencerne sætter vi specifikt fokus på, hvordan du kan lykkes med dem på afstand:

Hvordan opbygger du fx en tillidsfuld relation til medarbejdere, du sjældent ser? Hvilke faldgruber skal du passe på, når den meste kommunikation ikke sker ansigt-til-ansigt? Og hvordan giver du dine medarbejdere de bedste forudsætninger for selvledelse?

Det er nogle af de væsentlige spørgsmål og dilemmaer, vi behandler i løbet af kursets seks lektioner.

Tilmeld dig her med det samme

Hvordan foregår det?

Du får seks lektioner i alt. Den første følger umiddelbart efter din tilmelding, og derefter lander de med én uges mellemrum i din indbakke.

Lektionerne er en blanding af tekst, video, smarte værktøjer, enkle øvelser og praktiske tjeklister – og det er helt gratis at tilmelde sig. Hver lektion tager mellem 10 og 15 minutter at gennemføre.

Kom i gang med det samme – tilmeld dig her

Hvad siger andre om vores e-kurser?
“Supergodt e-kursus med rigtig gode redskaber, som har hjulpet mig med et få et bedre overblik. Det er på mange måder blevet nemmere at være leder”. Afdelingsleder, Lemvig Kommune

”TUSIND tak for et ultrakoncentreret og meget givtigt e-kursus i at få styr på dagligdagen som leder. Jeg anbefaler det til alle de ledere, jeg kender, så snart jeg hører dem stønne lidt over hverdagens små genvordigheder”. Afdelingssygeplejerske, Odense Universitetshospital

 

Bestil eller download Væksthusets publikation: Nærværende ledelse på afstand